recept: Vajas galuska, Kifőzde
Vajas galuska
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 tojás,
6 dkg rétesliszt,
5 dkg vaj,
kb. fél deci tej,




A tojást a tejjel habosra verjük, megsózzuk, belecsurgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat. Megsózzuk, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuskatészta keménységű legyen.
Kiskanállal vagy kis vágódeszkáról késsel, galuskákat szaggatunk a forró levesbe és megfőzzük.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Gundel Károly receptje.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2009.02.19. Utoljára frissítve: 2009.02.19.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 21:05:19 - 1.86)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez